19 Ogos 2009

ada jugak orang macam ni


sekarang semua orang concern pasal H1N1, banyak article advice us to eat healty food such as we need to eat water melon, coconut and more.

semalam, aku pergi cari air kelapa sekitar USJ, memang ramai orang tengah beli air kelapa kat situ. aku perhatikan sorang brother ni, dia pergi beli pakai mask, ingatkan dia nak tapau, tapi rupanya dia makan kat gerai tu. So? nak tak nak, dia kena bukak mask tu. apa kaitan pakai mask kalau kat tempat public tak pakai?

ada abang ni sorang order air kelapa, mungkin dia sangat dahaga kot, dengan rakusnya dia cakap

" abang, bagi air batu satu, tapi tak nak ais ek" ( air batu = ais )

" abang, nak air cendol satu, tapi tak cendol ye"

hahaha :) kelakar.

"

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez