23 September 2011

jom merepek


salam all,

sebab dah lama tak hapdet, rasa dah berhabuk blog ni kan?
hehehe sangat sibuk bila sudah bergelar ibu yang bekerjaya

anyway..welcome back to mommy ozil..sangat2 lar teruja kan bila dah ada orang baru sekarang ni..

terkejut juga kan, seseorang itu mampu berubah sekelip mata saja. n more surprising me sangat arrogant bila berkata- kata. well this kind of behave can happen to anyone...n maybe aku juga pernah atau sedang mengalami perasaan tersebut.

bukan salah siapa, maybe keadaan yang membuatkan kita terpaksa bertindak sedemikian. tapi izinkan aku nak juga cakap

sombongnya.....

1 tukang tambah:

norazlina111 on Rabu, September 28, 2011 9:36:00 PG berkata...

kze mmg sombong pn. org msg tak penah nak reply.

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez