20 November 2010

kenapa masih ada orang yang sibuk menjaga hal orang ye


bila dah bersuami aku faham apa maknanya hidup berdua
tak boleh nak expect setiap hari akan rasa seronok
tak boleh juga expect setiap hari kau akan bergaduh
sebab kita tidak tahu bagaimana bermulanya hari esok
tapi apa pun kita boleh berusaha untuk menjadikan setiap hari itu hari yang terbaik

kadang2 aku rasa aku kenal dan faham denver
banyk juga kadang-kadang aku rasa aku tak tak kenal dan tak faham denver
time ni memang akan buat aku rasa down gila
tambahan lagi dengan keadaan sekarang tengah berbadan dua

pernah sekali aku publishkan sesuatu kat facebook
ramai juga yang komen ..concern pasal kenapa aku publish macam tu
yes..for all my best friend aku appreciate akan concern kamu semua
aku tahu kamu semua ambil berat pasal aku
dan bila kita mula menceritakan masalah kita pada orang lain maksud aku kawan baik
serius...ia akan mngeratkan lagi hubungan antara satu sama lain

dan ada juga perkara yang buat aku rasa sangat annoying
tapi mungkon juga niat dia baik
aku tak pernah kenal dia
tapi dia boleh desak aku supaya menceritakan masalah aku kepadanya
hell no
tak mungkin...
aku tak kenal kau
tanpa segan silu
" kalau ada masalah, boleh kongsi dengan saya "

apakah dia sudah kehabisan masalah sehingga sanggup mencari masalah orang lain untuk diselesaikan?
pelik2....

maybe entry ini comeback sebab aku dah lama tak menulis secara serius..
doakan yang terbaik untuk aku, baby dan uga denver

adios,

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez