26 November 2010

mencari cinta


1. tiba-tiba saja hati tergerak untuk melihat semula gambar kahwin kami dulu. setelah hampir 6 bulan menjadi isteri denver dan kini sudah 5 bulan mengandungkan benih cinta kami, rupanya banyak kenangan kami berdua yang sudah aku lupa.

2. belek2 semula entry yang aku karang untuknya. hehehe :) terasa malu sendiri. jiwang jugak aku ni ye. dan aku rasa sampai hari ni denver tak baca kot blog aku ni. walaupun dia tahu aku ada blog.

3. kondisi aku sekarang, alhamdulillah semakin stabil walaupun perut kian memboyot. tak sabar rasanya menanti kehadiran orang baru dalam hidup kami.

4. sekarang mood aku tengah rajin masak. hari2 kalau boleh nak masak macam2 kat denver. makan tak banyak pun sebab perut dah tak muat. cuma aku kerap makan je lar.

5. aku berazam untuk selalu update blog dan juga rajin2 snap gambar n tampal kat entry. sebenarnya nak reveal fizikal baru aku sekarang. makin gemuk dowh....... hehehhe :)




adios,

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez