13 Julai 2011

sorry


kau ingat kalau kau meraung macam ni hati yang luka tu akan sembuh ke?
when something bad happened the appropriate words just SORRY plus AIR MATA

kita tak minta pun semua tu jadi kat kita , tapi mungkin sebab keadaan masa tu menyebabkan perkara itu berlaku. susah kan?
susah nak puaskan hati semua orang. bak kata denver....mulut orang mana kita boleh control...biarkan saja..bila dah letih..diamla dia.

dan bila ada perkara yang terjadi pada kita
tak perlu kita nak terangkan lebih lanjut sebab apa, ekoran dari sebab itu ..bla..bla.. bla..

kalau kamu kenal seseorang itu
pasti kamu tahu, mesti ada sebba yang munasabah dia jadi begitu
takkan kita perlu terangkan pada smeua orang kot

kadang-kadang ada sebab yang kita tak boleh nak kongsi dengan semua orang
ada perkara yang boleh dikongsi dan ada yang tidak perlu
harap faham

susah...
dan rasa sangat tertekan
tak perlu kot nak banyak kali email
dan nak mention pasal friendship kita
aku sayang kamu
dan jangan risau aku takkan malukan kamu

please....

last sekali
aku hanya mampu ucapkan sorry....


rasa sakit kat bahu....adeh....
adrian pn dah bangun...

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez