1 November 2011

Selamat Hari Jadi Abah


1.kalau pasal anak..semua orang sanggup berhabis duit kan, sediakan yang terbaik dan paling termampu untuk mereka
2.nak-nak yang baru dapat anak pertama, semua benda tak ada lagi, pengalaman pun tak ada, lagi lar belanja besar kan?
3.aku tak cakap kat sape2 ini pengalaman aku sendiri. kalau boleh semua benda nak bagi kat yusuf adrian. sentiasa mahukan yang terbaik untuk dia.
4. perkara-perkara sebegini mengingatkan aku pada abah. sorry kalau cerita pasal abah..air mata aku tak boleh nak tahan. aku masih seperti dulu manja dengan abah.
5. aku juga anak pertama abah dan ibu, dan aku boleh agak bagaimana excited nya mereka menerima aku setelah aku dilahirkan. mesti berhabis duit macam aku sekarang kan?
6. ahad lepas masa membeli rocker/walker kat adrian, air mata aku menitis. beginikah perasaan abah masa membelikan walker pertama untuk aku masa kecil dulu?
7. kenapa mesti sedih? sebab aku bukan dilahirkan dalam keluarga yang senang. tapi abah mampu sediakan segalanya untuk aku.
8. tak boleh nak gambarkan perasaan itu.... abah adalah segalanya bagi aku...
9. terima kasiha abah
10. 31 october harijadi abah yang ke 53...semoga telinga abah cepat sembuh. affection kot sebab abah selalu terdedah degan debu. we all loves you
11. tunggu kepulangan long n cucu abah. denver tak balik tak dapat cuti. sayang abah..mmuah

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez