19 Februari 2010

Al-Andalus Restaurant alaArabic


just nak share with u all, my best arabic food i ever taste kot. aku pergi dengan en.denver a few weeks ago. kedai ni kat area rumah-rumah ambassador kat jalan tun razak, tapi kat sebelah dalam. siapa yang nak merasa, ambik address kat bawah ok.

48, Jalan Damai off Jalan Ampang,
55000, Kuala Lumpur


harga yang ditawarkan pun amat berpatutan. xde lar mahal sangat. aku pernah makan kat restoran arab kat Museum Restaurant, tp aku xrasa sesedap ni. atau mungkin juga masa tu aku tidak lapar sangat. tp tempat tu eksklusif lar kalau nak dibandingkan dengan al-andalus.
kalau nak santai, kita boleh makan kat luar, terbuka. kalau hujan mesti bash, xde atappun. hahhaa :). ni suasana kat dalam al-andalus.
ini pun dekorasi kat al-andalus. banyak sudut n meja. boleh pilih citarasa mana yang sesuai dengan kita.

tempat ni best, harga pun best juga. silaha berkunjung ke sana ye.

P/s: promosi ini tidak berbayar ok!





0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez