19 Mei 2010

futsal babe


kejap lagi aku akan main futsal ngn ofis mate

haahhaha.. last week lutut dah lebam
harap2 minggu ni tak lebam lagi
ni last aku main futsal as a " cik"

lepas ni kalau main dah jadi "puan " dah
nak feel sepenuhnya gelaran cik ni
sebelum ni aku tak kesah pun

skang plak dah jadi satu topik hangat utk diri aku
hahhahaha

sekejap tadi call denver

" sayang, yang balik lambat malam ni, main futsal for the last time as a single "

tau denver jawab ape ?

" ok, jaga diri molek main tuh "

wah..rasa bersemangat cam nak main futsal wakil negra je..berkobar-kobar beb

aku siap rembat kasut futsal ngoh lagi
takut kuku kaki pecah..sebab last week dah pecah..nanti pakai heel dah tak cantik...
kalau ibu tau..
mau dia hangin satu badan... ada ke main futsal lagi 2 minggu nak jadi bini orang....

hahhahaha

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez