23 Jun 2009

aku rasa korang pun rasa geli macam aku kan?


aku kesunyian sekarang ni.
aku punya twin kat ofis dah xde. huhuhu :) serius my life is suck lol.
dengan work load yang bertambah-tambah

so..
aku explore blog orang lain
bila aku bukak blog yang jiwang2
aku rasa geli weh
tambah2 blog perempuan cam aku

serius...
cara perempuan meng ekspresiasi cintanya tidak sama dengan lelaki
aku lebih suka lelaki
walau nampak romantik tetapi tetap maskulin

hahhaa :)
so aku rasa
sapa yang baca entry aku yang lepas2 pn
mesti rasa nak muntah kan?

gaya macam aku sorang je bercinta
uwek....

ok
aku janji
aku akan ubah cara bahasa aku
mengekpresi cinta aku pada encik denver

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez