11 Jun 2009

Pegawai Teknologi Maklumat


aku dapat interview SPA as a PTM
hmm... interview tu kat Kelantan next week on 18 Jun

baru balik kampung...
perlukah aku balik lagi?
dan

ada permasalahan
disini

cik messy last day kerja kat opis aku this 19 jun
kalau aku balik kampung, conform 18,19 aku dah cuti dah

tadi dia ada cakap
"tk boleh minta tukar tempat interview ke?, orang last day kat opis 19 ni"

camana ni weh?

ops apa - apa pun

Ya Allah semoga nikuze berjaya dalam interview ni. amin.....

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez