22 April 2009

accident


semalam ada makcik senah kluar simpang tanpa tgk kiri kanan.
bila dia terkejut, dia boleh selamba berhenti kat tgh simpang tu...
apalagi..break pn dah tak guna...kereta aku still calar....siap ada color keta dia kat kereta aku..
bila aku call denver, nangis2 sebab terkejut n rasa sgt takut, aku bercerita tanpa hujung pangkal"

" yang, accident ke tak? "
"tak, hampir nak accident je"
" ok lar tu, drive molek, saya pn nk dive balik doh ni"

????????

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez