5 April 2010

balik kampung


last weekend aku balik kampung lagi
agak penat juga tapi demi abah
apa pun aku sanggup

penat tapi berbaloi dapat bermanja dengan abah n ibu
boleh tak
aku bangun agak lambat pada pagi ahad sebab sangat penat berjalan seharian pada hari sabtu
aku dengar suara abah n angah kat ruang tv, menonton rancangan keluarga: national geograhic
dengan muka mengantuk n tak basuh muka pun
aku bangun pergi sambung tidur kat hujung kaki abah
wahaha....
aku memang manja dengan abah.....
wek...
selagi aku berpeluang nak manja puas2 ngn abah..kang nanti dan kawin dah tak dapat ....

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez