15 April 2010

make me cry


otw drive balik rumah petang tadi...
tiba-tiba je aku boleh imagine my life after married with denver
and serious it make  me cry all the way
sorrow and scared that what can i describe my feeling right now?
anyone got this feeling too before get married?
what gonna happen if i fail to be a good wife?
uwa..................
sometimes i feel like i dont want to be married

tak baik kan?
people said it was devil voice....
mereka tak suka tengok kita nak buat perkara baik


Ya Allah,
Tiupkan Semangat Aku dan Denver
Eratkan hubungan kami sehingga ke akhir hayat
Amin....

8 tukang tambah:

EoL on Jumaat, April 16, 2010 2:44:00 PTG berkata...

Teringat masa sekolah rendah wakil kelas dalam acara tiub belon sampai pecah...eeee cuaknya masa nak pecah belontuu..tapi team aku menang no 1...bila cikgu tanya siapa punya nanti jawab Man Belon yang punya!!!

missymessy on Jumaat, April 16, 2010 2:52:00 PTG berkata...

biasela tu dah nak dekat2 kawin..setan mula bisik2 supaya kita was2 dengan pilihan kita..yela,kan setan tak suka anak adam berkahwin..so bnyak berdoa n selawat untuk tepis bisikan tu k..org yg lagi 7 bulan pun da start rase bisikan syaitan suh jgn kawin..huhu

nikuze on Jumaat, April 16, 2010 4:33:00 PTG berkata...

tu la ina, awal2 dulu excited sgt2 tp dah dekat ni rasa cuak gile. huhuhu
EOL my best friends for ever..kira dah boleh setaraf ngn iena.... hahhaha lari topik komen wi ko dio....

nikuze on Jumaat, April 16, 2010 4:33:00 PTG berkata...

tu la ina, awal2 dulu excited sgt2 tp dah dekat ni rasa cuak gile. huhuhu
EOL my best friends for ever..kira dah boleh setaraf ngn iena.... hahhaha lari topik komen wi ko dio....

nikuze on Jumaat, April 16, 2010 4:33:00 PTG berkata...

tu la ina, awal2 dulu excited sgt2 tp dah dekat ni rasa cuak gile. huhuhu
EOL my best friends for ever..kira dah boleh setaraf ngn iena.... hahhaha lari topik komen wi ko dio....

EoL on Sabtu, April 17, 2010 4:04:00 PG berkata...

lari topik pon jangan laa sampai 3 kali komen...xpaham ker? xperlah...biar EoL bukak kelas Filosofi(kelas yang diceritakan oleh kawan EoL kat Opis 2 hari lepas..kelas tu wajib amik katenya masa kat yunibersiti).

EoL on Sabtu, April 17, 2010 4:08:00 PG berkata...

Word Verification 'lyblammo'

memang bahaya bisikan syaitan ni..yerlaa dalam masjid pon boleh tembus bisikan dia apatah lagi bila tengah makan kat kedai Pakcik eoJ (sonsangkan)

nikuze on Sabtu, April 17, 2010 10:48:00 PTG berkata...

nak buat gano, internet slow tu gak...nyo jadi byk kali enter komen. wes..filosopi awak tinggi sgt la....belawok eh subjek filosopi gtu..nak gocoh kow?

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez