21 April 2010

cameron highland


28 Mei aku ada event kat Cameron Highland, sedihnya tak dapat nak join.
this is closing event with customer, i want it, but i cant coz masa tu i on leave utk my wedding...


budak2 ni ajak je pergi, tapi dah nak kahwin tak elok la jalan jauh2 , darah manis kan?
xpe..teringat last year..bizness bunga punya pasal..aku sampai muntah2 masa naik cameron tu
denver bawak laju, jalan bengkang bengkok dahla aku dok kat blakang..pening habis....
tapi bila sampai kat atas...tengok bunga cantik..terus tak muntah...

insyaallah, ada rezeki..pergi lagi ngn denver...berdua je..mesti lagi best kan?

nikies, take care ok..sorry tak dapat join..tapi i akan tolong u handle this event ok...

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez