10 Ogos 2010

suppliment




lately ni dah merasa morning sickness macam mana. tapi kita kena kuat tau. benda ni macam psiko gak. jangan dok layan sangat perasaan tu. kadangla aku rasa nak muntah..tapi sebenrnya tak pun.

rasa sangat malas nak bergerak..kalau boleh nak rehat je. denver selalu pesan kat aku, " yang, kena kuat, kena rajin2 buat kerja nanti baby pun jadi malas gak "

hahhaa :) .. semalam denver belikan aku susu anmum materna. aku kena minum 2x sehari morning and night.
kami sangat teruja nak tunggu orang ketiga.

so mulai hari ini , tiap2 pagi aku kena ambik folid acid, pil tahan muntah dan juga segelan anmum.
gerenti..aku akan gemuk. aku percaya....

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez