10 Mac 2010

kereta aku crash lagi


pusing-pusing cari parking...
alhamdulillah ada parking tepi shakys pizza

baik punya, aku park reverse parking
sedang ralik nak betulkan parking
ada satu mamat ber kereta wira
dengan selambanya parking kat sebelah aku
tapi yang aku geram
dia masuk tak lepas lalu tergesel ngn aku punya kereta

aku dalam pun rasa bergegar
makna kuat jugak ni
aku bengang gila
rasa nak marah

dia kat sebelah boleh lagi betulkan parking
lepas tu buat-buat cakap phone
bukan nak keluar minta maaf
aku dah rasa hangin
nasib baik aku nampak nikies
terus aku panggil dia temankan aku

mamat tu dengan selamba keluar
memang sombong habis sebab ada awek kat sebelah dia
tegur aku teruk ke kereta?
hampeh...
siap kemek lagi tu wey

dia bagi aku card dia,
minta aku repair n bagi receip kat dia
masalahnya
kau tak reti nak minta maaf ke?
tak tanya pun aku kerja mana
siot..............

serius aku marah
lelaki tak berbudiman
jangna risau
aku bukan nak ngorat kau pun
dah slah kau
sape suh langgar kereta aku

huhuhuu
sian myvi aku
sorry denver....

bukan salah yang ok

1 tukang tambah:

shidasyakirin on Khamis, Mac 11, 2010 10:59:00 PG berkata...

kasihan mobile kamu tercedera lagi..
kena mandi bunga gamaknya si putih tu.. sungguh berlagak lelaki tersebut..tiada langsung nilai-nilai murni di dalam hati dia..orang kaya yang sombong mungkin..betabahla!

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez