13 Julai 2010

sambung belajar


bila dengar kawan-kawan semua dah habis master..kenapa tiba-tiba aku pula terasa teruja nak sambung?
mampu ke aku nak pikul lagi satu tanggungjawab besar?
baru sebulan lebih kahwin pun aku dah bising penat....
aih....
tapi kan...
semangat nak kerja dah tak macam dulu lagi dah...
mungkin juga sebab environment opis sekarang yang kurang menarik kot....
aish....

tapi selagi masih berdua..
better sambung kan?
apply kpli tak dapat..
cita-cita aku murni.... nak jadi pendidik.... ( sila jangan gelak ok )
tapi kalau dah jadi cikgu tak boleh melaram pakai seluar pergi sekolah kan?
 ada master then apply jadi cikgu mrsm.... hehhee..rindu time skolah dulu ni

hmm sambung ke tak nak?
kalau sambung ambik subjek ape?
nak sambung kat u mana?
nak sambung math lagi ke?
sambung master untuk ape?
kepuasan diri?
nak jadi pendidik?
suka-suka ?

kalau bgtau denver..
dia bg tak?
dia sokong ke?
abah n ibu setuju ke?
ayah n mummy setuju ke?

0 tukang tambah:

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

i read them

 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez